Media

Här samlar vi vår medverkan i olika medier.

SvD: Prischocken är inte över: ”Vissa varor kan fortfarande bli dyrare”.

Ett porträtt skrivet av SvD Näringsliv om Ulf Mazur, VD på Matpriskollen. Klicka in för att läsa hela artikeln här!

Mitt i: Vad har Ulf alltid i sitt kylskåp?

Häromveckan var Ulf med i ett lite mer personligt reportage hos Mitt i Stockholm. “Det är frun som lagar och köper all mat, konstaterar han och säger […]

Sveriges Radio: Så här gör vi för att kolla matpriserna

Ulf Mazur gästar P4 Skaraborg och pratar om matpriser. Ulf förklarar även hur vi går tillväga när vi kollar matpriser på Matpriskollen. Vill du veta mer? Lyssna på inslaget här!

Så mycket har matpriserna sjunkit senaste månaden

Efter en tid av snabbt ökande matpriser har prislapparna börjat sättas ner i butikerna. Vilka varor påverkas? Hur mycket billigare blir det? Hur ser det ut framåt? Se mer här!

Anti-Inflation: ICA sänker priset på över 300 varor

Efter att ha lyssnat på debatten om matpriserna så är det nu mycket glädjande att Lidl tar initiativet och sänker priset på varor som många behöver för sin matförsörjning.

TV4: Är detta starten av ett priskrig?

Lidl har nu genomfört prissänkningar på ca 100 artiklar och nu verkar Coop och ICA följa i deras fotspår. Är det ett priskrig som är på gång? Lyssna in på Ulf Mazurs kommentarer här.

Anti-Inflation: Matpriskollen stöder Lidls initiativ

Efter att ha lyssnat på debatten om matpriserna så är det nu mycket glädjande att Lidl tar initiativet och sänker priset på varor som många behöver för sin matförsörjning.

RIX FM: Så får du ner kostnaden på maten

Ulf Mazur gästar RIX FM för att prata om matprisläget och ger bl.a. sina bästa tips på hur vi kan få ner våra matkostnader. Missade du avsnittet? Lyssna här!

Matpriskollen gästar Techskaparna

“Det hela startade med en frustration över alla fysiska reklamblad med erbjudanden från matbutiker som man får i brevlådan varje måndag.” – Ulf, grundare Matpriskollen

Matpriskollen gästar Morgonpasset i P3

Den 7 mars gästade Ulf Mazur Morgonpasset i P3 för en fartfylld morgon med mycket energi. Missade du att lyssna på inslaget? Då kan du lyssna här!

TV4 Nyhetsmorgon: Så bestäms priset på matvaror

Den 15 februari var det ett långt inslag i TV4 Nyhetsmorgon. Många som såg detta blev nog klokare på hur branschen fungerar. I alla fall lite.. det händer ju så mycket nu!

Hög medienärvaro för Matpriskollen

Just nu hörs och syns Matpriskollen med vår VD Ulf Mazur i täten i väldigt många olika kanaler. Att snacka matpriser har verkligen blivit en rejäl snackis!

Sveriges Radio: “Sockerbaserade varor ökar mest i pris”

Ulf Mazur gästar Sveriges Radio och pratar om prisutvecklingen på matpriserna.

Matpriskollen gästar Loungepodden

Den 1 februari gästade vår VD, Ulf Mazur, Loungepodden för att prata om varför matpriserna skjutit i höjden och de bakomliggande faktorerna.

Konsumenterna suktar efter röda prislappar

I dagsläget kan man behöva ändra sina vanor och fokusera på att handla mer ekonomiskt. Reavaror går åt snabbare då vi konsumenter både sparar in och tänker till en gång extra.