Matpriskollen gästar Techskaparna

Foto: Techskaparna (Publicerad 2023-03-13)

Den 13 mars gästar Ulf Mazur Techskaparna podcast – en podd för den som vill bygga egna produkter och företag inom tech. “Det hela startade med en frustration över alla fysiska reklamblad med erbjudanden från matbutiker som man får i brevlådan varje måndag.” Lyssna på grundaren för Matpriskollens entreprenörsresa via länken här nedan.

Foto: Techskaparna (Publicerad 2023-03-13)

Avsnittsbeskrivning från Techskaparna:
I det här avsnittet av Techskaparna intervjuar Anna Leijon Ulf Mazur som har grundat Matpriskollen som är mer aktuell än någonsin i dagens inflationsläge med skenande matpriser. Det hela startade med en frustration över alla fysiska reklamblad med erbjudanden från matbutiker som man får i brevlådan varje måndag. Ulf, som med sin gedigna erfarenhet från consumer goods-branschen, där han bland annat var med och tog fram pilgrimsfalkskampanjen för Falcon som vi alla känner igen, ställdes inför ett problem som han ville lösa. Nämligen att samla, digitalisera och strukturera alla matpriser i Sverige för att förenkla för konsumenterna och tjäna pengar på det på något sätt. Det visade sig inte vara helt lätt att tjäna pengar på prisjämförelser, bygga en konsumentapp med återkommande användning och att försöka sälja produkter till ICA-handlare med flera. Lyssna på avsnittet för att lära dig mer om hur Ulf kämpade för att övervinna alla dessa utmaningar och idag ha ett otroligt välskött och superhett bolag, men som hotades av nedläggning flertalet gånger på vägen. Lär från hans otroligt spännande entreprenörskapsresa.” – utdrag från Techskaparna (Publicerad 2023-03-13)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *