Välkommen hit

Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och letar ständigt efter nya talanger. Bara under föregående år har vi utökat personalstyrkan med flera nya medarbetare och siktar på att bli fler under årets gång!

Vi letar ständigt efter drivna och passionerade medarbetare som vill vara med på vår resa. Vi värdesätter engagemang, driv och egen initiativförmåga. Vi strävar alltid mot att ha goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare. För oss är det viktigt att vara en god kollega, arbeta hårt och resultatinriktat samt ha väldigt roligt på jobbet.

Ta en titt bland våra lediga tjänster och connecta med oss för att hålla dig uppdaterad om framtida lediga tjänster på någon av våra avdelningar!

Om oss

Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där du får arbeta självständigt på ett spännande företag med stark tillväxttakt och härliga kollegor. Vi strävar efter att behålla företagets familjära kultur genom gemensamma tävlingar och andra roliga aktiviteter som gör att vi ständigt arbetar och driver varandra framåt.
Om Matpriskollen

Lediga tjänster

Möt några från teamet

Hur är det att jobba på Matpriskollen?

Pontus

Customer Business Developer

”Efter mitt första år på Matpriskollen så kan jag konstatera att tiden gått otroligt fort! Dagarna är både varierande i arbetsuppgifter och innehåll. Matpriskollen är ett företag där det finns stort utrymme till eget initiativ och ansvarstagande samt nytänkande. Det är även fantastiskt kul att få arbeta tillsammans i en grupp med väldigt kompetenta kollegor, som försöker utmana och utveckla allt vi gör. Detta i kombination med få arbeta mot alla våra kunder och förbättra tjänster samt verktyg efter deras behov, gör att mina dagar går otroligt fort och att jag hela tiden utvecklas.”

Jenny

Masterdataansvarig & Content Manager

”Matpriskollen är ett företag som har en väldigt stor drivkraft framåt - det finns således massvis med möjligheter och utmaningar att ta sig an. Det bästa med mitt jobb är att få arbeta i så varierande projekt tillsammans med mina kollegor och att ingen dag är den andra lik. Jag trivs med variationen på arbetsuppgifter. På Matpriskollen kände jag mig som en i gänget från dag ett.”

Här finns vi

Vi sitter i Falkenberg mitt vid torget i fantastiska lokaler. Kom hit på en kaffe och se dig omkring!

Torggatan 1, Falkenberg

E-post: info@matpriskollen.se
Telefon: + (46) 346 82 210