Om Matpriskollen

Vi är Sveriges största oberoende och dessutom helt GRATIS matprisapp. Vi har funnits sedan 2010. Vi tröttnade på högarna av pappersreklam från ICA, Coop, Willys, Lidl mfl. Om alla sa ``NEJ tack till pappersreklam``, skulle vi, enligt Naturskyddsföreningen, spara hela 3 miljoner träd och 300.000 ton koldioxid per år. Utan reklambladen missar du dock alla fina extrapriser. Vi har djup kunskap om branschen och genomsnittsrabatten i bladen är nästan 25%! Men det är omöjligt att få kolla och struktur på informationen. Så därför startade vi Matpriskollen.

Vi är glada och stolta personer som jobbar för din skull! Vi skriver av alla matbutikernas flygblad från hela Sverige! Från tidig måndagsmorgon fylls Matpriskollen med erbjudanden och vi jobbar så fort vi kan. Det blir ca 200.000 nya erbjudanden varje vecka. Användare vittnar om hur de sparar 1000 kr/månad genom att använda appen. Det gläder oss!
Genom årens dialog med användare, har vi lyckats utveckla appen med fler smarta funktioner. Från erbjudande till utvalda recept från Arla Köket, en ännu smartare inköpslista där du får varorna efter kundvarvet i butiken! Du kan lätt dela listor med vänner. Och vi har inga log in eller password. Enkelt ska det vara! 😊

Extrapriser är en del, men ordinarie prisnivån skiljer en hel del mellan olika butiksformat. Därför gör vi avancerade matkasseundersökningar för att se hur stor prisskillnaden är mellan olika kedjor för olika hushållstyper.
Butiker som är måna om sina kunder och miljön, gör ett samarbetsavtal med oss och då finns de garanterat med från måndag 00.01. Säg därför till om erbjudanden från din butik saknas! Ju fler som använder den här appen, desto mer pengar sparar butikerna på att de inte behöver trycka flygblad. Med fler användare får vi också ännu bättre erbjudanden från leverantörer och butiker.

Sprid gärna kännedom om vårt arbete genom att rekommendera Matpriskollen för dina smarta vänner och bekanta.

Tack för din support!

Vännerna på Matpriskollen, genom Ulf Mazur, som tillsammans med Håkan Fagerberg 2010 grundade Matpriskollen.