TV4 Nyhetsmorgon: Sanningen om maten

Sanningen om maten
Matpriserna har ökat markant i Sverige de senaste drygt två åren. En ökning på nästan 25%. Detta leder till att svenskar handlar mer och mer på extrapris. Idag ser vi att 40% av innehållet i våra matkassar faktiskt är varor köpta på extrapris.

Värt att tänka på dock är att alla kampanjer och extrapriser inte alltid är en bra affär. Det är viktigt att titta på det finstilta och tänka till på vad rabatten innebär och vad du faktiskt får. Är det värt köpa flera av samma vara för rabatten? Kommer det gå åt? Osv.

Ulf Mazur gästar Nyhetsmorgon och berättar mer om detta i det nya konceptet “Sanningen om maten”. För att höra mer om detta och få alla Ulfs tips, se inslaget här: Nyhetsmorgon 16/11. Ett tips är att scrolla neråt i artikeln för att komma till hela intervjun som ligger längst ner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *