Konsumentundersökning: Hur handlar du?

Foto: Bild används med licens från Shutterstock.com.

UNDERSÖKNING AVSLUTAD. Tack till alla som medverkat! Vi kommer höra av oss till 5 st vinnare under v.24. Mvh, Jenny / Matpriskollen

Vi håller just nu på att genomföra en konsumentundersökning och skulle uppskatta din medverkan. Hjälp oss genom att svara på några frågor om hur du handlar. Som tack för din medverkan lottar vi ut 5 st vinnare av 500 kr att handla mat för i din närmaste matbutik.

Stort tack på förhand. Dina svar uppskattas!

Comments
  • Det är väldigt Jobbigt sjukpensionär ingen höjd penionn men måste leva vidare även om det är Tufft

  • Jag handlar en gång i veckan, planera alla mina inköp på söndagar, köper bara på erbjudande, och använder kuponger.

  • Först kollar jag på måndagens erbjudanden i butikerna i mitt närområde. Väljer en eller två, som jag skriver ner de erbjudanden de har som passar mig. Därefter lägger jag till en lista på de varor utöver, som behövs för veckohandelen. Prisvärt, sparar en slant med att veckohandla och planera.

  • Det är tufft för mig också. Dock har jag aldrig varit intresserad av matlagning, så några extravaganser hade det aldrig blivit för min del oavsett prishöjning eller ej.

    Men jag har ett knep för att så långt möjligt klara den ekonomiska biten, och som jag gärna delar med mig av till andra: jag PANTAR burkar och flaskor! Till minsta lilla småsak. Om det så bara är för en Snickers, en påse tomater, en gurka, en mjölkförpackning eller vad det nu vara må, så köper jag det med pengar jag fått ihop genom att panta.

    Det tar i och för sig sin tid att samla ihop tillräckligt med burkar och flaskor för detta, men jag håller utgifterna nere! Det blir ungefär som att någon annan betalar för det/pengar jag fått av någon annan – genom att vederbörande ju någon gång kastat ifrån sig burken/flaskan och den då bara ligger och väntar på att plockas upp (av mig t.ex.)!
    Och på köpet bidrar jag ju till att hålla rent i naturen också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *