Matpriskollen gästar Loungepodden

Loungepodden Matpriskollen

Foto: Loungepodden (Publicerad 2023-02-01)

Den 1 februari gästade vår VD, Ulf Mazur, Loungepodden – en intervjupodd med Sveriges mest framgångsrika profiler, ledare, idrottare, artister, entreprenörer, psykologer, forskare och experter som berättar om deras framgångstips, forskning, underhållande historier, motgångar, framgångar och insikter. Du hittar hela avsnittet här!

Utdrag ur avsnittsbeskrivningen hos Loungepodden:

ALLT OM MATPRISINFLATIONEN med Ulf Mazur, grundare av Matpriskollen
Vi pratar om varför matpriserna har skjutit i höjden senaste året och de bakomliggande faktorerna. Hur fungerar dagligvaruhandeln och vilka saker ska man akta sig för? Är vi på en platå gällande matprisinflationen? Kan priserna gå ner under 2023? Varför lever kaffepriset sitt eget liv? Varför äger Arlas priser en bra indikation på framtiden? Finns det produkter som fallit i pris? Och vad krävs för att vi ska återgå till normal inflation? Alla dessa frågor och mycket mer med pristrendexperten, entreprenören, ekonomen och grundaren av Matpriskollen. En app som hjälper hundratusentals konsumenter att hitta marknadens bästa priser i dagligvaruhandeln.
Ulf ger också sina 10 bästa tips på hur du kan göra för att få ner dina matkostnader under 2023.

Du hittar avsnittet på Loungepoddens hemsida genom att klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *