Hög medienärvaro för Matpriskollen

Foto: Ulf Mazur (2023-02-02)

Just nu hörs och syns Matpriskollen med vår VD Ulf Mazur i täten i väldigt många olika kanaler. Missade ni när Ulf gästade Efter Fem två gånger inom loppet av en vecka? Se klippen här!

“Glädjande nyheter för många! Kaffepriset sjunker, enligt siffror från den oberoende sajten matpriskollen.se. Ulf Mazur, som är vd på matpriskollen.se, berättar varför det är så. ”Kaffet lever sitt eget liv”, säger han.” – TV4 Efter Fem, 2 februari 2023


“Matpriserna ökade kraftigt under 2022 och trenden håller i sig. I januari 2023 steg priserna med 1,3 procent. Förra veckan pratade vi om kaffet, en vara som faktiskt sjunkit i pris, med tio kronor per kilo. Men andra varor fortsätter att öka. Bland dem som ökar mest finns bland annat godis och öl. Ulf Mazur som är VD på Matpriskollen berättar mer om varför matpriserna ökar, och när de kan börja sjunka igen.” – TV4 Efter Fem, 8 februari 2023


Använd gärna vår app för att hitta matvaror till absolut bästa pris! Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *