Matpriskollen i tidningen Femina

Matpriskollen i tidningen Femina

Är du ute efter 5 tips hur du kan handla billig mat? Då tycker vi att du ska spana in vårt lästips hos Femina nedan!

Den 9 januari 2023 delade tidningen Femina inlägget “Så handlar du billig mat – 5 tips i matbutiken” på Femina.se. I inlägget omnämns Matpriskollen och hur du kan använda vår app för att jämföra matpriser.

Nyfiken? Du kan läsa inlägget hos Femina genom att klicka här.

Använd gärna vår app för att jämföra matpriser och hitta matvaror till absolut bästa pris! Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.
Fler aktuella artiklar hittar du här.

Fakta

Matpriskollen grundades 2010 som ett miljövänligt och praktiskt alternativ till direktreklam från Sveriges matbutiker. Vi registrerar ca 200 000 nya extrapriser från över 3 000 butiker i hela landet varje vecka för att kunna leverera det bästa utbudet när du letar erbjudanden och extrapriser. Konsumenttjänsten är helt gratis för användarna. Till leverantörer och handlare erbjuder vi på Matpriskollen olika typer av B2B-tjänster. Ladda gärna ner vår app och jämför matpriser redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *