Matpriserna fortsätter öka 2023

Matpriserna fortsätter öka 2023

Foto: Bild används med licens från Shutterstock.com.

Ökade elpriser, en pandemi och kriget i Ukraina samt att den svenska kronan blivit försvagad. Det är bara några av de stora faktorer som gör att matpriserna ökat runt om i landet under 2022 och nu även under 2023.  

I måndags gästade vår VD Ulf Mazur TV4 Ekonominyheterna där han visar oss en tydligare bild på varor som generellt ökat i pris under förgående år och hur prisökningen kommer fortsätta i början på 2023. 
Ulf ger även tips om hur vi ska klara av årets ”fattigaste” månad och hur vi kan handla smartast och ändå kunna äta fortsatt god mat. 

Missade du det? Se klippet här nedan. 

Comments
  • Hej ,

    Vi är en familj med två tonåringar. Endast en person som jobbar och har inkomst och den andra vuxen personen har bara begränsade timanställning med väldigt låg lön. Vi har ganska hög hyra och el samt andra kostnader såsom mobilabonnemang osv. Vi har ju väldigt svårt att få det ihop det och kan inte köpa även billigt mat längre . Hur ska man göra då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *