Matpriserna fortsätter öka 2023

Matpriserna fortsätter öka 2023

Ökade elpriser, en pandemi och kriget i Ukraina samt att den svenska kronan blivit försvagad. Det är bara några av de stora faktorer som gör att matpriserna ökat runt om i landet under 2022 och nu även under 2023.  

I måndags gästade vår VD Ulf Mazur TV4 Ekonominyheterna där han visar oss en tydligare bild på varor som generellt ökat i pris under förgående år och hur prisökningen kommer fortsätta i början på 2023. 
Ulf ger även tips om hur vi ska klara av årets ”fattigaste” månad och hur vi kan handla smartast och ändå kunna äta fortsatt god mat. 

Missade du det? Se klippet här nedan. 

Använd gärna vår app för att hitta matvaror till absolut bästa pris! Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.
Fler aktuella artiklar hittar du här.

Fakta

Matpriskollen grundades 2010 som ett miljövänligt och praktiskt alternativ till direktreklam från Sveriges matbutiker. Vi registrerar ca 200 000 nya extrapriser från över 3 000 butiker i hela landet varje vecka för att kunna leverera det bästa utbudet när du letar erbjudanden och extrapriser. Konsumenttjänsten är helt gratis för användarna. Till leverantörer och handlare erbjuder vi på Matpriskollen olika typer av B2B-tjänster. Ladda gärna ner vår app och jämför matpriser redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *