TV4 Nyhetsmorgon: “Vad blir dyrast på julbordet i år?”

julbordets matpriser

Foto: TV4 Nyhetsmorgon (2022-12-13)

Den 13 december kunde vi se vår VD Ulf Mazur prata om julbordets matpriser hos Nyhetsmorgon på TV4. Missade du avsnittet? Då kan du se det här en gång till!

Julen står för dörren och med knappt 1,5 vecka kvar till jul börjar de stora inköpen inför julafton att ta fart. Samtidigt pågår en inflation som pressar upp matpriserna. Ulf Mazur som är vd på Matpriskollen ger oss en genomgång av julbordets maträtter – och hur mycket de ökat i pris. Vad blir dyrast på julbordet i år? – TV4 Nyhetsmorgon, 13 december 2022

Använd gärna vår app för att hålla koll på julbordets extrapriser och erbjudanden! Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.
Fler aktuella artiklar hittar du här.

Fakta

Matpriskollen grundades 2010 som ett miljövänligt och praktiskt alternativ till direktreklam från Sveriges matbutiker. Vi registrerar ca 200 000 nya extrapriser från över 3 000 butiker i hela landet varje vecka för att kunna leverera det bästa utbudet när du letar erbjudanden och extrapriser. Konsumenttjänsten är helt gratis för användarna. Till leverantörer och handlare erbjuder vi på Matpriskollen olika typer av B2B-tjänster. Ladda gärna ner vår app och jämför matpriser redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *