P4: “Matpriserna fortsätter stiga – här är varorna som ökat mest”

Matpriskollen jämför matpriser

Foto: Bild används med licens från Shutterstock.com.

Fredagen den 9:e december kunder ni höra oss prata om matpriserna i P4. Här kan ni lyssna på avsnittet igen!

Vi kan konstatera att matpriserna fortsatte stiga under november och att prisuppgången – jämfört med föregående månad – låg på 0,7%. På ett år innebär det en prisökning på hela 15,1%. 

Lyssna gärna på vår medverkan i P4 där ni får höra mer om vilka varor som ökat mer i pris än andra. Du hittar avsnittet genom att klicka här.

Använd gärna vår app för att hitta erbjudanden och jämföra matpriser i dina butiker! Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.
Fler aktuella artiklar hittar du här.

Fakta

Matpriskollen grundades 2010 som ett miljövänligt och praktiskt alternativ till direktreklam från Sveriges matbutiker. Vi registrerar ca 200 000 nya extrapriser från över 3 000 butiker i hela landet varje vecka för att kunna leverera det bästa utbudet när du letar erbjudanden och extrapriser. Konsumenttjänsten är helt gratis för användarna. Till leverantörer och handlare erbjuder vi på Matpriskollen olika typer av B2B-tjänster. Ladda gärna ner vår app och jämför matpriser redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *