Vinn 500 kr att handla mat för!

handla mat undersökning

Foto: Bild används med licens från Shutterstock.com.

Hur handlar du? Hjälp oss att svara på lite frågor om hur du handlar och få chansen att vara en av de 3 vinnare som får 500 kr att handla mat för i sin närmaste matbutik. Tack på förhand – dina svar uppskattas!

Kom direkt till undersökningen genom att klicka här.

Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.
Fler aktuella artiklar hittar du här.

Fakta

Matpriskollen grundades 2010 som ett miljövänligt och praktiskt alternativ till direktreklam från Sveriges matbutiker. Vi registrerar ca 200 000 nya extrapriser från över 3 000 butiker i hela landet varje vecka för att kunna leverera det bästa utbudet när du letar erbjudanden och extrapriser. Konsumenttjänsten är helt gratis för användarna. Till leverantörer och handlare erbjuder vi på Matpriskollen olika typer av B2B-tjänster. Ladda gärna ner vår app och jämför matpriser redan idag!


Comments
 • Jag läser reklambladen och kollar vem som är billigast på det jag behöver och så skriver ag ner det på en lista som jag tar med mig till affären. När jag inte hittar det jag söker för veckan i något reklamblad t ex ägg, så kollar jag Matpriskollen och så får jag svaret där.

  • Fantastiskt Marie! Tack för att du delar med dig! 🙂
   Fortsatt trevlig söndag!
   /Malin, Matpriskollen

 • Jag går igenom reklamblad. Skriver ner vad och var jag ska handla någonstans. Jämför med matpriskollen. Åker runt till 3-4 butiker, men får tänka på bränslekostnaden. Vissa produkter avstår jag helt ifrån, det är för dyrt.

 • Reklambladen studeras noga och då vi har olika butiker runtom så handlar jag i olika beroende på vad som ska köpas, o såklart där just det är billigast. I dessa dagar gäller det i allra högsta grad att göra så då maten är så dyr!

 • Jag håller mej till inköpslistan.
  Kollar lite vad butiken har till erbjudande i veckan.
  Lägger på lager om priset är bra.

 • Jag tycker att er app är jättebra att kunna hålla koll på priserna. Ett gott hjälpmedel. Jag använder den varje vecka. Inget papper längre

 • Bor man på landet får man planera resandet. Beroende på vart man “måste” tex specialaffär så planerar jag matvaruaffärerna. I affären går jag först o främst till kyldiskarna där nedsatta priser på mat finns. Hamstrar mjölk (som håller ca 3 v över utgångsdatum, utom den ekologiska som är dålig efter 1-2 dagar, fryser ner mjölk o tar fram efter hand till bakning, dricka o göra risgrynsgröt). Yoghurt o fil står lääänge, iaf 2-3 månader. Kött, ägg, fågel har jag hemma o odlar tomater, squash, morötter mm mm o lagar all mat från grunden.

 • Jag läser reklambladen och planerar utifrån det vad som ska köpas, är jag intresserad av något specifikt jämför jag i Matpriskollen. Jag försöker även köpa genom Karma som jag kollar igenom flera gånger per dag.

 • Jag kollar reklambladen och prickar av de varor jag vill köpa, skriver upp varorna på framsidan av bladet. Kompletterar med att kolla i Matpriskollen, särskilt om reklambadet inte har hunnit komma. Jämför med andra butikers sortiment och priser. Gjorde även inköpslistor i Matpriskollen förr, men numera får jag inte till det.

 • Tycker Matpriskollen är suverän. Har ett antal butiker inom mitt geografiska område och ska jag handla något som är lite dyrare typ kaffe, toapapper etc så kollar jag alltid om det finns på extrapris i någon av ”mina” butiker och handlar därför ofta i flera butiker. Matpriskollen har jag haft nästan sedan appen kom och använder nästan varenda gång jag handlar. Hjälpt mig spara många kronor genom åren!

 • Är 75 då får man ha koll på priser som ökar hela tiden.
  Läser alltid vad som är veckans varor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *