Smör och Bregott blir dyrare – igen!

bregott

Foto: Bild används med licens från Shutterstock.com.

Att ett paket Bregott blivit avsevärt mycket dyrare på sistone är det nog inte många som missat, men nu väntas priserna stiga ytterligare. I artikeln nedan kan du läsa om varför de fortsätter stiga.

“Bara på ett år har priset på Bregott, smör och matfett ökat med i genomsnitt 35 procent.
Nu ökar det igen med några kronor, enligt prisjämförelsetjänsten Matpriskollens VD Ulf Mazur:

– Det betyder att de blivit 19 respektive 20 kronor dyrare hittills i år, säger han. Nu kostar de 64 till 70 kronor per paket. Det är många konsumenter som ryggar tillbaka för de nivåerna, fortsätter han.”

Läs hela artikeln hos LAND och få reda på vilka faktorer det är som gör att priserna för smör och Bregott ökar.

Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.
Fler aktuella artiklar hittar du här.

Fakta

Matpriskollen grundades 2010 som ett miljövänligt och praktiskt alternativ till direktreklam från Sveriges matbutiker. Vi registrerar ca 200 000 nya extrapriser från över 3 000 butiker i hela landet varje vecka för att kunna leverera det bästa utbudet när du letar erbjudanden och extrapriser. Konsumenttjänsten är helt gratis för användarna. Till leverantörer och handlare erbjuder vi på Matpriskollen olika typer av B2B-tjänster. Ladda gärna ner vår app och jämför matpriser redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *