P4 Halland: “Det är galet – men så kan du spara pengar”

P4 Halland Matpriskollen

Foto: P4 Halland (Publicerad 2022-11-11)

Förra veckan gästade vår VD, Ulf Mazur, P4 Halland och pratade om de ökade matpriserna, men också om hur du som konsument kan spara pengar.

Du hittar inslaget hos P4 Halland här.

  • “Matpriserna har ökat med 14,9 procent det senaste året och priserna fortsätter uppåt, visar siffror från Matpriskollen.
  • “Det här är det galnaste jag varit med om sedan jag började i branschen 1986”, säger Ulf Mazur, vd för prisjämförelseföretaget.
  • Enligt Ulf Mazur finns det stora pengar att spara för den som lägger om sina vanor och tittar runt bland priserna innan man handlar.” – Utdrag ut P4 Halland som du hittar under länken ovan

Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.
Fler aktuella artiklar hittar du här.

Fakta

Matpriskollen grundades 2010 som ett miljövänligt och praktiskt alternativ till direktreklam från Sveriges matbutiker. Vi registrerar ca 200 000 nya extrapriser från över 3 000 butiker i hela landet varje vecka för att kunna leverera det bästa utbudet när du letar erbjudanden och extrapriser. Konsumenttjänsten är helt gratis för användarna. Till leverantörer och handlare erbjuder vi på Matpriskollen olika typer av B2B-tjänster. Ladda gärna ner vår app och jämför matpriser redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *