Hänger du här ofta?

om matpriskollen

Foto: Bild används med licens från Shutterstock.com.

Eller är du kanske helt ny här inne på Matpriskollen?

Hur som helst så är vi riktigt glada över att du hittat till oss och för er som är lite nyare så tänkte vi berätta vilka vi på Matpriskollen är!

Matpriskollen startade 2010 när vi blev trötta på alla högar av pappersreklam från de olika matvarukedjorna. Vi fick veta av Naturskyddsföreningen att vi skulle spara hela 3 miljoner träd och 300 000 ton koldioxid per år om bara alla hade ”Nej tack till pappersreklam” på sin brevlåda. Fast hur skulle du få reda på alla extrapriser om du inte fick hem reklamen? Genomsnittsrabatten i bladen är nästan 25% men det var omöjligt att få koll och struktur på informationen. Därför startade vi Matpriskollen som idag är Sveriges största och oberoende matprisapp där du kan hitta och jämföra dagens matpriser. Dessutom är den helt gratis och du behöver inga login eller lösenord – det ska vara enkelt att använda appen direkt!

Idag skriver vi av alla matbutikernas flygblad från hela Sverige vilket blir ca 200 000 nya erbjudanden varje vecka. Vi gör det för att ni ska få tillgång till det som finns i reklambladen och för att ni ska spara pengar. Tack vare er feedback kan vi hela tiden utveckla vår app med fler smarta funktioner! I appen kan du idag bland annat:

  • Hitta erbjudanden och extrapriser nära dig
  • Skapa en inköpslista och dela med familj och vänner
  • Hitta recept från Arla Köket
  • Jämför matpriser med andra butiker
  • Bevaka erbjudanden och få en notis om när din produkt har extrapris

Att samla alla extrapriser är en del, men den ordinarie prisnivån skiljer en del mellan olika butiksformat. Därför gör vi avancerade matkasseundersökningar för att se hur stor prisskillnaden är mellan olika kedjor för olika hushållstyper. 

Butiker som är måna om sina kunder och miljön, gör ett samarbetsavtal med oss och då finns de garanterat med från måndag 00.01. Säg därför till om erbjudanden från din butik saknas! Ju fler som använder vår app, desto mer pengar sparar butikerna på att de inte behöver trycka flygblad. Med fler användare får vi också ännu bättre erbjudanden från leverantörer och butiker. Så gör som 140 000 andra gjorde under oktober månad och kolla i vår gratisapp Matpriskollen innan du handlar!

Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.
Fler aktuella artiklar hittar du här.

Fakta

Matpriskollen grundades 2010 som ett miljövänligt och praktiskt alternativ till direktreklam från Sveriges matbutiker. Vi registrerar ca 200 000 nya extrapriser från över 3 000 butiker i hela landet varje vecka för att kunna leverera det bästa utbudet när du letar erbjudanden och extrapriser. Konsumenttjänsten är helt gratis för användarna. Till leverantörer och handlare erbjuder vi på Matpriskollen olika typer av B2B-tjänster. Ladda gärna ner vår app och jämför matpriser redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *