Ulf gästar Resumé och pratar om prismarknadsföringen

resumé prismarknadsföringen

Foto: Bild används med licens från Shutterstock.com.

Matprisexperten Ulf Mazur gästar det nya avsnittet av Insiktspodden, där Resumé, Market och Dagligvarunytts prisgranskning avhandlas. Ulf Mazur berättar också om hur hans passion för matpriser fick fart, och hur ett vanligt besök i matbutiken kan se ut för honom.

– Min fru är tokig på mig, för det tar sådan tid. Jag går mest runt och kollar på skyltar och erbjudanden och prisförändringar och sambandskampanjer… Jag är inte så intresserad av det rationella och att det ska ätas sedan, utan mer av psykologin bakom pris. 

För att läsa och lyssna på hela avsnittet hos Resumé kan du klicka på den här länken.

Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.
Fler aktuella artiklar hittar du här.

Fakta

Matpriskollen grundades 2010 som ett miljövänligt och praktiskt alternativ till direktreklam från Sveriges matbutiker. Vi registrerar ca 200 000 nya extrapriser från över 3 000 butiker i hela landet varje vecka för att kunna leverera det bästa utbudet när du letar erbjudanden och extrapriser. Konsumenttjänsten är helt gratis för användarna. Till leverantörer och handlare erbjuder vi på Matpriskollen olika typer av B2B-tjänster. Ladda gärna ner vår app och jämför matpriser redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *