TV4: Experten: “Se till att ha flera butiker du tycker om”

Foto: Bild används med licens från Shutterstock.com.

Förra veckan var Ulf Mazur, VD på Matpriskollen, åter igen i tv-rutan för att prata matpriser. Den här gången var det via länk där han berättade om hur man som konsument kan tänka när det kommer till de höjda priserna. Se ett utdrag och hela klippet från TV4 nedan.

Matjätten Axfood ökar både vad gäller försäljning och vinst. En av orsakerna är de stigande matpriserna, som väntas fortsätta. Hör Ulf Mazur, grundare av Matpriskollen, berätta om hur man ska tänka som konsument.

Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.
Fler aktuella artiklar hittar du här.

Fakta

Matpriskollen grundades 2010 som ett miljövänligt och praktiskt alternativ till direktreklam från Sveriges matbutiker. Vi registrerar ca 200 000 nya extrapriser från över 3 000 butiker i hela landet varje vecka för att kunna leverera det bästa utbudet när du letar erbjudanden och extrapriser. Konsumenttjänsten är helt gratis för användarna. Till leverantörer och handlare erbjuder vi på Matpriskollen olika typer av B2B-tjänster. Ladda gärna ner vår app och jämför matpriser redan idag!

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *