Matpriserna når nya rekordnivåer – så får du ner dina kostnader i hushållet

kostnader i hushållet

Foto: SVT (Publicerad 2022-10-05)

Den 5 oktober var det nog få som kunde undvika vår VD, Ulf Mazur, i olika medier. Och det vill vi ju inte heller – för så mycket bra tips han ger, inte sant? Från SVT Nyhetsmorgon till radio- och tv-intervjuer för att sedan åka vidare mot ett direktsänt lunchseminarium. Idag är han på det igen!
För dig som missade gårdagens medverkan i SVT Nyhetsmorgon så delar vi klippet här – allt för att hjälpa dig få ner din kostnader i hushållet! Du kan även se klippet på SVT Play här.

Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.
Fler aktuella artiklar hittar du här.

Fakta

Matpriskollen grundades 2010 som ett miljövänligt och praktiskt alternativ till direktreklam från Sveriges matbutiker. Vi registrerar ca 200 000 nya extrapriser från över 3 000 butiker i hela landet varje vecka för att kunna leverera det bästa utbudet när du letar erbjudanden och extrapriser. Konsumenttjänsten är helt gratis för användarna. Till leverantörer och handlare erbjuder vi på Matpriskollen olika typer av B2B-tjänster. Ladda gärna ner vår app och jämför matpriser redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *