Gratis aktiviteter att göra med barnen i höst

aktiviteter att göra med barnen

Foto: Bild används med licens från Shutterstock.com.

Den färgglada årstiden är äntligen här. Hösten! Med sina färgglada löv, den friska vinden och mysiga hemmakvällar har den nu gjort entré. Passar på att ta er med på aktiviteter i det härliga höstvädret! Här kommer gratis och roliga aktiviteter att göra med barnen i höst!

Barnen kräver aktiviteter och det gör vi vuxna också såklart. Ett bra tillfälle att göra någonting tillsammans! Här bjuder vi på tips på gratis aktiviteter att göra med barnen i höst och som inte bara är snälla mot plånboken utan dessutom också riktigt roliga för stora som små!

  1. Gå på museum! Det finns mängder med museum och utställningar som är gratis. Sök på nätet efter de som är gratis i just din stad!
  2. Besök en 4H-gård. En 4H-gård är definitionen av en svensk bondgård som ”självhushåller” och brukar uppskattas mycket av barnen! Ta med en picknick och spendera ett par timmar bland djuren.
  3. Biblioteket. Barn brukar älska att hänga på biblioteket för att läsa och leka. 
  4. Arrangera en loppmarknad. Låt barnen samla ihop saker som inte används och ställ ut ett bord ute på gatan eller garaget. Barnen får sätta priset och lär sig ekonomi på köpet!
  5. Pyssla mysiga ljuslyktor. Ta en glasburk och använd fantasin för att klä dem med något höstigt!
  6. Träna tillsammans! Kör ett träningspass inne eller ute och förena nytta med nöje! 
  7. Baka. Vem älskar inte att baka? Låt barnen bestämma godsak och njut av resultatet! 
  8. Anordna hemmabio. Poppa lite popcorn och bjud hem kompisar på bio!
  9. Bli en sakletare! Pippi älskar att vara sakletare och många barn har tagit efter henne. Ge er ut och se vem som hittar bäst saker! 
  10. Besök en skatepark. Ta med sparkcykeln och besök närmsta skatepark för att ta er upp och ner för väggarna!

Vill du ha fler förslag på saker att göra så kan vi tipsa om barnsemester.se – en perfekt sajt för er med barn och som vill hitta på något kul! På den här sidan hos dem hittar ni även gratis utflykter att göra i Sverige. 

Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.
Fler aktuella artiklar hittar du här.

Fakta

Matpriskollen grundades 2010 som ett miljövänligt och praktiskt alternativ till direktreklam från Sveriges matbutiker. Vi registrerar ca 200 000 nya extrapriser från över 3 000 butiker i hela landet varje vecka för att kunna leverera det bästa utbudet när du letar erbjudanden och extrapriser. Konsumenttjänsten är helt gratis för användarna. Till leverantörer och handlare erbjuder vi på Matpriskollen olika typer av B2B-tjänster. Ladda gärna ner vår app och jämför matpriser redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *