Den amerikanska jätten Costco kommer till Sverige!

Costco Sverige

Foto: Costco.se

Den 25 september kunde man läsa om den nya aktören Costco som kommer till Sverige och utmanar de stora matvarujättarna. I slutet av oktober öppnar de sin första butik i Sverige i Arninge utanför Stockholm och ytterligare en butik i Malmö planeras.

Matpriserna har ökat kraftigt det senaste året och mycket tyder på ännu dyrare mat framöver. De stora matvarukedjorna Ica, Coop och Axfood (som äger Hemköp och Willys) har länge dominerat den svenska matmarknaden. Men nu börjar något hända. Nu kommer Costco till Sverige och i slutet av oktober öppnas den första butiken i Stockholm. Costco liknar Snabbgross Klubb, en kedja man betalar för en summa för att vara medlem i varje år, men också pengar man snabbt tjänar igen om man handlar lite mer.

I ett reportage hos SVT kunde man igår läsa mer om denna nyhet och vad man planerar att sälja i denna välkända butik. Hela reportaget hos SVT kan ni hitta här.
Vi på Matpriskollen kommer försöka följa utvecklingen på Costco och likt Snabbgross klubb hitta erbjudanden att visa upp i appen.

Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.
Fler aktuella artiklar hittar du här.

Fakta

Matpriskollen grundades 2010 som ett miljövänligt och praktiskt alternativ till direktreklam från Sveriges matbutiker. Vi registrerar ca 200 000 nya extrapriser från över 3 000 butiker i hela landet varje vecka för att kunna leverera det bästa utbudet när du letar erbjudanden och extrapriser. Konsumenttjänsten är helt gratis för användarna. Till leverantörer och handlare erbjuder vi på Matpriskollen olika typer av B2B-tjänster. Ladda gärna ner vår app och jämför matpriser redan idag!

Bilden ovan kommer från Costcos hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *