Tips och recept på matlådor

Tips och recept på matlådor

Foto: Bild används med licens från Shutterstock.com.

Att göra storkok och ta med matlåda till jobbet är inte bara snällt mot din plånbok utan även skönt om du vill ha en sak mindre att tänka på. Här delar vi med oss av tips och recept på matlådor att ta med till jobb, skola eller utflykten!

Lasagne. En klassiker! Lasagne går att göra i många olika former och det blir många portioner att använda i dina matlådor under veckan. Denna maträtt är även perfekt att frysa in om du vill spara till veckan därpå istället. Du hittar recept på lasagne hos Arla här: lasagne, vegetarisk lasagne och lasagne med lax.

Pastasallad. Mixa ihop dina favoriter i salladsväg, addera något protein och voilá så är du klar! Pastasalladen är en somrig favorit, men passar lika bra under vintertid! Testa Arlas recept på pastasallad med kronärtskocka, pastasallad med tomat och salvia, eller en fräsch pastasallad med ost.

Paj. Paj är en fantastisk matlådemat som klarar sig perfekt även efter uppvärmning och är otroligt god dagen efter. Recept på olika pajer hittar du hos Arla här: laxpaj med spenat, broccolipaj med purjolök, kycklingpaj eller en färgglad grönsakspaj.

Grytor/soppor. Det är otroligt enkelt att göra storkok av grytor och soppor! Några av våra favoriter är chili con carne eller en klassisk boeuf bourguignon och krämig linsgryta med kokosmjölk.

Har du några goda matlådetips att dela med dig av så använd gärna kommentarsfältet nedan! 

Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.
Fler aktuella artiklar hittar du här.

Fakta

Matpriskollen grundades 2010 som ett miljövänligt och praktiskt alternativ till direktreklam från Sveriges matbutiker. Vi registrerar ca 200 000 nya extrapriser från över 3 000 butiker i hela landet varje vecka för att kunna leverera det bästa utbudet när du letar erbjudanden och extrapriser. Konsumenttjänsten är helt gratis för användarna. Till leverantörer och handlare erbjuder vi på Matpriskollen olika typer av B2B-tjänster. Ladda gärna ner vår app och jämför matpriser redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *