Matpriskollen når 100.000 unika besökare!!

Unika besökare Matpriskollen

Foto: Matpriskollen

Läser man Dagligvarunytt idag så kan man se att vi på Matpriskollen har uppnått hela 100.000 unika besökare som tillsammans gjort 500.000 besök under den senaste månaden! Det är stort för oss och vi delar stolt ett utdrag ur artikeln här nedan. Hela artikeln hittar ni här.

“Allt fler konsumenter flockas kring prisjämföraren Matpriskollen, som når en historisk milstolpe. ”Det är rysartal på gång” säger vd:n Ulf Mazur om prisökningstakten just nu.

Prisjämförelsetjänsten Matpriskollen har haft sin bästa månad hittills. Bara under augusti har 100 000 unika användare gjort 500 000 besök i appen.

– Det är stort. Sedan länge har sommarmånaderna varit lugnare, men nu drivs intresset av den stundande lågkonjunkturen och matprishöjningarna, säger grundaren och vd:n Ulf Mazur.

Tidigare har det krävts minst tre månader för Matpriskollen att hamna på ett aktivt användarantal om 100 000.

– Det är fantastiskt. Det är inte många appar i Sverige som ligger på den nivån. Och trenden är bara rakt upp, säger Ulf Mazur.

Rekordet firades i går, tisdag, med tårta på huvudkontoret i halländska Falkenberg. 

Snart ska prisökningarna för augusti också summeras.  

– Det är rysartal på gång, säger Ulf Mazur.”

Läs hela artikeln här.

Ladda ner vår app och börja jämföra matpriser redan idag! Du hittar enkelt vår app här om du har iOS och här om du har Android.
Fler aktuella artiklar hittar du här.

Fakta

Matpriskollen grundades 2010 som ett miljövänligt och praktiskt alternativ till direktreklam från Sveriges matbutiker. Vi registrerar ca 200 000 nya extrapriser från över 3 000 butiker i hela landet varje vecka för att kunna leverera det bästa utbudet när du letar erbjudanden och extrapriser. Konsumenttjänsten är helt gratis för användarna. Till leverantörer och handlare erbjuder vi på Matpriskollen olika typer av B2B-tjänster. Ladda gärna ner vår app och jämför matpriser redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *