Midsommarmaten 2024 – så mycket kostar den

Bild med matpriskollens vd ulf mazur tillsammans med aftonbladets reporter Nadya Abbasi. På bilden står texten maten till midsommar: så mycket kostar den

Matpriskollens VD Ulf Mazur följde med Aftonbladet för att handla mat inför midsommar och såklart svara på frågan: vad kostar midsommarmaten 2024?

Med midsommarhelgen alldeles runt hörnet är det fullt tryck ute i landets matbutiker både vad gäller kampanjpriser och besökare. Men hur handlar man smart inför midsommar och vad kostar egentligen klassikerna på midsommarbordet?

Följ med Matpriskollens VD Ulf Mazur som tillsammans med Aftonbladet genomför en storhandling inför midsommar! Ulf delar även med sig av sina 3 bästa tips om hur du kan göra midsommarhandlingen kostnadseffektiv.

Se klippet här!

Glad midsommar önskar gänget på Matpriskollen!

Om Matpriskollen
Startade 2010 i Falkenberg. Idag 12 medarbetare. Tillhandahåller en gratisapp, helt utan inlogg, eller password, via Appstore eller Google play. Antalet användare av gratistjänsten är cirka 200.000 aktiva användare, vilka sparar stora pengar på att utnyttja butikernas erbjudanden. 

Vi får in våra pengar, för att finansiera gratisdelarna, genom att sälja annonser i appen, pris- och kampanjdata till branschens aktörer och till externa organisationer i efterhand. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *